Hautakivipalvelut Porista koko Satakuntaan

Satakunnan Kivipalvelu Ky tarjoaa laajan valikoiman hautakiviä ja kattavat hautakivipalvelut Porissa ja muualla Satakunnassa. Lue lisää palveluistamme tältä sivulta.

Ota yhteyttä

Hautakivet ja kaiverrukset

Saat liikkeestämme laadukkaat hautakivet muistomerkkeihin hyvin soveltuvista, kovista kivilajeista. Voimme muokata kiven haluamallasi tavalla. 

 

Teemme hautakiveen toivomasi kaiverrukset. Kaiverramme kiviin esimerkiksi nimen, syntymä- ja kuolinpäivän. Esimerkkeihin hautakivistä ja kaiverruksista voit tutustua kuvagalleriassa. Meidän kauttamme saat myös metallikirjaimet, muistolaatat ja hautakivikoristeet

Kuvagalleria

Hautakivien puhdistus

Ajan myötä hautakiveen pinttyy likaa, ja pintaan voi muodostua sammalta. Sammaloitumisen nopeus riippuu monista tekijöistä, kuten hautakiven materiaalista, sijainnista ja ympäristöstä. Muun muassa puiden läheisyys ja varjoisa paikka edistävät sammaleen muodostumista.

 

Hiekkapuhallus on tehokas menetelmä hautakiven puhdistamiseksi. Se poistaa sammaleen ja pinttyneen lian ja palauttaa hautakivelle sen alkuperäisen värin. Jos hautakivi on kauniisti sammaloitunut, voimme halutessasi puhdistaa vain hautakiven etupuolen.

Hautakiven tekstin uusiminen ja uudelleenkaiverrus

Hautakivien tekstit kuluvat ja haalistuvat vuosien mittaan. Tällöin hautakiven voi entisöidä, jolloin nimet ja tekstit maalataan tai kullataan uudelleen.

 

Hautakiveen voidaan myös kaivertaa uusi nimi. Se saadaan tehtyä samalla tyylillä kuin vanhatkin kivessä olevat nimet ja muut tekstit. Sääolosuhteiden salliessa teemme myös kaiverruksia ja kunnostuksia paikanpäällä hautausmaalla.

Hautakiven oikaisu

Tulemme tarvittaessa oikaisemaan hautakiven. Samalla voimme huolehtia hautakiven puhdistuksesta, tekstien uusimisesta ja mahdollisista lisäkaiverruksista.

 

Kaikki palvelumme ovat saatavilla myös Porin ulkopuolella. Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme palvella juuri sinua.

Puhelinkuvake

Tarjoamme monipuoliset hautakivipalvelut Porissa ja muualla Satakunnan alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää